Ce este media sociala?

Totul Despre Isus Cristos -

Ce este media sociala?

Mijloacele de media sociala reprezinta o modalitate excelenta de a transforma pasivitatea in activitate. II poti influenta pe altii recomandandu-le articolele tale favorite. Iata sansa ta de a te implica!

Urmareste-ne:

Twitter: Twitter este un serviciu care permite un micro-blogging intre noi si cititori. Te putem tine la curent cu ultimele noutati si poti fi primul care sa vezi noile noastre articole. Urmareste-ne - @AllAboutGOD.

YouTube: Videoclipurile noastre pun intrebari convingatoare si incurajeaza o viata autentica. Cauta videoclipurile noastre si investigheaza teme precum Dumnezeu, originea lumii, viata, umanitate, istorie, destin si Adevar! Aboneaza-te la canalul nostru de pe YouTube si lasa-ne comentarii.

Facebook: devino fanul AllAboutGOD.com. Apasa pe buton ca sa devii fanul nostru. Cand vezi un nou status, comenteaza-l sau da-I “like”.

RSS: este prescurtarea de la Real Simple Syndication. Este o modalitate usoara de a primi actualizari atunci cand site-urile tale favorite sunt modificate sau cand au articole noi.

Vorbeste despre noi:
  • Twitter: Ai un comentariu la unul din articolele noastre? Impartaseste-l utilizant butonul din dreapta sus sau de la sfarsitul articolului.

  • Facebook: Posteaza un link la un articol preferat pe pagina ta de Facebook. Apasa butonul din drepta sus sau de la sfarsitul articolului.

  • Share it: Acest buton te incurajeaza sa trimiti un articol prin email unui prieten, sa trimiti un sms cu continutul articolului sau sa il trimiti catre un site de bookmarking social.
Implica-te in promovarea a ceea ce crezi!

Isus Cristos Home | Despre Noi | Harta site
Copyright © 2002-2021 AllAboutJesusChrist.org, Toate Drepturile Rezervate.